Cupa “Brosovszky” 2015 – Ediţia a II-a

 Cupa “Brosovszky” editia a II-a

afis cupa decembrie

Sâmbătă 12 Decembrie 2015 se dă startul la editia a II a Cupei Brosovszky. În acest an suntem bucuroşi că am reuşit să lansăm secţia de baschet, prin urmare vom avea o primă ediţie şi pentru acest sport.

Pentru Cupa la Fotbal ne adresăm următoarelor 5 categorii de vârstă: 2001-2002, 2003-2004, 2005-2006, 2007-2008 și 2009-2010. În data de 12 Decembrie, la Arad şi Ineu vor fi disputate meciurile la primele patru categorii de vârstă, participantele fiind împărțite pe zone geografice în două grupe a câte 4 echipe.

Duminică 13 Decembrie 2015 vor avea loc meciurile din cadrul semifinalelor şi finalelor, precum şi meciurile la categoria mezină. În urma acestor meciuri se vor stabili câstigătoarele primelor 3 locuri la fiecare categorie de vârstă, care vor fi premiate cu medalii, diplome şi cupe. Toţi participanţii vor primi cadouri şi diplome de participare oferite de sponsorii acestui eveniment GiscadAtrium Mall si Primaria Oraşului Ineu, carora vrem sa le multumim pentru sprijin.

Locaţia meciurilor este următoarea: Sala de Sport a Universităţii Vasile Goldiş Arad – Str Voinicilor FN (spre Selgros, lângă blocurile ANL) şi Sala de Sport din Ineu.

afis cupa decembrie baschet

În ceea ce priveşte secţia de baschet, competiţia va începe pe 12 Decembrie la ora 09:00 în sala de sport a Colegiului Național ”Preparandia – Dimitrie Țichindeal” Arad, situat pe B-dul General Dragalina nr.5-7. Se începe cu turneul de baschet – rezervat elevilor de clasa 4-5-6, echipe mixte.

  • Echipe participante: Oradea, Academia Brosovszky, Victoria Arad și ABBA

Se vor desfășura 2 semifinale (echipele vor fi repartizate prin tragere la sorți).  Se califică în finale echipele câștigătoare în cadrul semifinalelor. Schimbarile se fac normal ca în meciurile oficiale. Nu se va ține evidență (foaia) la masa secretariatului, decât scorul.

  • După turneu meci demonstrativ Oradea – Academia Broșovszky echipe formate din elevi clasele 3-4 (4×8 min)
  • meci demonstrativ elevi clasele 0-2 Durata (4×7 min)
  • concurs aruncări libere părinți+ copii (familie)
  • PREMIERE – ora 13.00

La festivităţile de premiere avem deosebita onoare să o avem lângă noi pe Monika Brosovszky care o sa înmâneze premiile micilor jucători.

*Vom reveni cu detalii exacte asupra programului de jocuri*

Informatii puteti primi la una din urmatoarele adrese de email:

office@academiabrosovszky.eu

baschet@academiabrosovszky.eu

fotbal@academiabrosovszky.eu

 

Leave a Reply