Monika Brosovszky își începe treaba la Academia ce poartă numele tatălui său: Secția de baschet, inaugurată luni!

În urmă cu câteva luni, minunea blondă a baschetului arădean își dădea acordul pentru alăturarea numelui tatăului său, regretatul Ladislau Brosovszky, golgheterul all time al UTA-ei, Academiei Sportive pusă pe roate de omul de afaceri, Rolland Szabo. La fotbal, selecția, respectiv încorporarea grupelor de la Andromeda Arad, CS Ineu și CS Dorobanți, au început de săptămâni bune, însă a venit vremea ca să pornească la drum și secția de baschet.

Acestea fiind spuse, Academia Brosovszky invită toți iubitorii sportului cu mingea la coș luni, 5 octombrie, începând cu ora 18, la sala festivă a Colegiului Național Preparandia – Dimitrie Țichindeal. Invitația se referă în primul rând copiilor și părinților acestora, pentru a face cunoștință cu noul proiect propus Aradului și oportunitățile pe care Academia le pregătește.

Vor fi premii surpriză, invitați speciali, printre care și Monika Broșovszky, care va activa ca formator de talente și antrenor la Academie. Fosta campioană națională cu ICIM-ul, Brosovszky s-a retras din activitatea de jucătoare profesionistă, având o funcție onorifică la gruparea „galben-albastră”, aceea de director de imagine.

Leave a Reply