CS Ineu organizează prima ediție a Cupei „Ladislau Brosovszky” rezervată copiilor

Pornind un proiect serios în această vară în jurul copiilor și juniorilor din zonă, CS Ineu a făcut un pas important în ultimele zile. Turneul juvenil ce începe mâine la sala de sport din oraș va purta numele golgheterului absolut al UTA-ei, Ladislau Brosovszky.

Conducerea zărăndană a obținut acordul fiicei celebrului fotbalist, apreciata baschetbalistă Monika Brosovszky, care s-a arătat deschisă pentru o colaborare de lungă durată. „Suntem onorați că turneul de la Ineu poartă numele marelui fotbalist al Bătrânei Doamne. Avem planuri mari cu Academia de Fotbal, e o realizare notabilă pentru clubul nostru”, a precizat Rolland Szabo, finanțatorul grupării de pe malul Crișului Alb.

Desfășurată sub sloganul ”Ca și în viață, în fotbal mai poți să pierzi, dar important este să nu renunți niciodată să lupți”, prima ediție a Cupei „Ladislau Brosovszky” adună la start aproximativ 30 de formații, cu jucători între 6 și 13 ani. Competița debutează mâine la ora 10 și se va încheia duminică după-amiază.

Leave a Reply