Despre sectia de fotbal

Secţia de fotbal pentru copii a academiei noastre din cele trei centre sportive – Arad, Dorobanţi şi Ineu – îşi propune selecţia şi pregătirea copiilor atât la nivel de performanţă, cât şi la nivel de amatori. Asigurăm condiţii materiale şi de pregătire printre cele mai bune. Antrenamentele copiilor se desfăşoară în sezonul rece în sălile de sport sau pe terenuri cu suprafaţă sintetică, iar când vremea este favorabilă, antrenamentele se desfăşoară pe terenurile Academiei cu iarbă naturală, toate acestea pentru desfăşurarea activităţilor în cele mai bune condiţii.

Academia Broşovszky înseamnă antrenamente interactive, participarea la diferite evenimente si competiţii, stagii de pregătire, cantonamente sportive, muncă, pasiune şi dedicare.

Bucuria lor de la antrenamente, prieteniile ce se leagă între colegi, împlinirile trăite alături de ei şi uneori dezamăgirile, ne motivează şi ne dau încredere că suntem pe drumul cel bun. Ne îndreptăm atenţia atât pentru copii din oraş cât şi pentru copii care locuiesc în înprejurimile judeţului Arad.

Antrenamentele şi selecţiile sunt conduse de antrenori cu experienţă în fotbal, absolvenţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport cu specializarea fotbal, care pregătesc micii jucători cu dăruire şi profesionalism.

În acest moment, academia legitimează copii născuţi între anii 2002-2010, indiferent de nivelul de pregătire.

Vă invităm dragi părinţi să va încurajaţi copilul să facă mişcare, să facă sport, şi dacă îi place fotbalul să îl duceţi la un prim antrenament gratuit la unul dintre cele 3 centre. Pentru alte detalii, va rugăm să luaţi legatura cu antrenorii fiecărui centru zonal.

Centrul zonal Arad
fotbal@academiabrosovszky.eu
Vasile Georgiu: 0721 225 944

Centrul zonal Dorobanţi
fotbal@academiabrosovszky.eu
Marius Ciubăncan: 0767 002 908

Centrul zonal Ineu
fotbal@academiabrosovszky.eu | cs.ineu@yahoo.ro
Cristian Sculici: 0769 148 408

 

 

 

Leave a Reply